Home Topdog Coaching

Een zeer succesvolle Topdog training met een leerling van het ROC Graafschap college te Doetinchem, bracht ons ertoe ook coachingstrajecten aan te bieden. Een team docenten van het ROC Graafschap college, raakte geïnteresseerd in Topdog hondenSOVAtrainingen, toen de leerling van de school wel heel erg goed uit de training kwam. Het docententeam wilde aan den lijve ondervinden en ervaren wat Topdog doet en had daarnaast een specifieke scholingsvraag.

Bij ieder beroep waarbij het communiceren met mensen een wezenlijk onderdeel uitmaakt van de werkzaamheden, of de kwaliteit van het te leveren product, kan Topdog een uitstekende deskundigheidsuitbreiding opleveren.

Een zeer interessant en vernieuwend coachingstraject, met een hond als cotrainer. Wij bieden een traject op maat, passend bij de vraag. Wij maken hierbij gebruik van de Topdog methodiek, aangevuld met een persoonlijkheidmodel van Fritz Riemann. Kenmerkend van het traject is dat wij vooral veel doen en niet zozeer veel praten.

 Een eveneens zeer interessant en vernieuwend coachingstraject in teamverband, met een hond als cotrainer. Wij bieden een traject op maat, passend bij de vraag. Wij maken hierbij gebruik van de Topdog methodiek, aangevuld met een persoonlijkheidmodel van Fritz Riemann. Kenmerkend van het traject is dat wij vooral veel doen en niet zozeer veel praten.